Formostar – infrarood warmte

formostar

De diepgaande warmte van de FormoStar Infrared Body Wrap herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Het resultaat is een verhoogde afbouw van vetten.

De FormoStar Infrared Body Wrap is de afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

De FormoStar Infrared Body Wrap is goed voor uw gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Uw vitaliteit neemt toe en u krijgt weer jeugdige energie.

De resultaten van de FormoStar Infrared Body Wrap zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Al vanaf de eerste behandeling zal u zich fitter voelen. Na elke beurt ziet en voelt u resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaalt u het gewenste resultaat vanaf 6 behandelingen. Voorzie voor iedere behandeling ongeveer anderhalf uur. De sessie zelf duurt 50 minuten.

 

Een betere gezondheid:

– Betere bloeddoorstroming

– Een fit gevoel

– Activeer je metabolisme

– Zuiver je lichaam

– Bij gewrichts- en spierproblemen (Fibromyalgie & Reuma)

– Vermoeidheidssyndroom (ME)

 

Een mooier lichaam:

– Verbrand tot 1200 calorieën op 1 uur

– Vetverbranding

– Verstevig je huid

– Cellulitis verminderen

 

Vraag naar onze speciale superpromoties en -prijzen of bekijk onze prijslijst !

 

* Onder de Formostar ligt men in lichte kledij, zoals een T-shirt en lichte sportbroek of legging (geen satijn). Vers ondergoed is aan te raden daar u behoorlijk kan zweten. Na de Formostar-behandeling kan u, indien gewenst, een douche nemen (handdoeken, shampoo en douchegel staan gratis ter beschikking)