Gelaatsverzorging

Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer “jong & gezond” uitzien, is de wens van ieder mens. Uiteraard spelen natuurlijke aard, leefgewoontes en werkomstandigheden hierbij een rol.

Maar ook wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.

Daarom biedt La Fata Morgana professionele gelaatsverzorgingen aan met Q.Light®-Lichttherapie en Color Sonic, zowel evenwichtsherstellend, Anti-Aging als ontspannend. Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd door professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialistes en zijn altijd aangepast aan ieder huidtype en ieder seizoen.

Gelaatsverzorgingen kunnen als losstaande behandeling genomen worden, na een deugddoende massage of floatsessie of tijdens de Formostar-behandeling of na een Sauna-arrangement. Een volledige kuur ter herstelling van de huid is natuurlijk ook mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wil u met een fris gelaat het leven in, aarzel dan niet om uw gelaatsverzorging te reserveren.

Voor onze gelaatsverzorgingen werken wij met de topproducten van Jean d’Arcel en gebruiken wij de unieke Lichttherapie van Q-light en Color Sonic.

Alle behandelingen bestaan uit 6 fases (reiniging, dieptereiniging, intensive Care, massage, masker, final touch) en naargelang het doel, uw huidtype en de gewenste behandeling wordt met aangepaste producten van de verschillende Jean d’Arcel-lijnen gewerkt, een aangepaste Q.Light®-lichtfrequentie en ultrasone intensiteit. Op die manier is elke gelaatsverzorging op alle vlakken specifiek aangepast aan uw huidtype.

De gespecialiseerde en gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan voor u klaar om u de voor u beste gelaatsverzorging aan te bieden. Aarzel dan ook niet om hen de nodige vragen te stellen.

Iedereen krijgt ook een persoonlijke huidanalyse en advies over de ideale manier om uw huidtype te verzorgen. Ook krijgt u een huidpasje mee met daarop de producten die geschikt zijn voor uw huidtype.

Alle professionele producten die wij gebruiken tijdens uw behandeling, zijn ook verkrijgbaar in aangepaste verpakking voor thuisgebruik.

 Een gelaatsverzorging is bij ons geen bandwerk en u 20′ alleen achterlaten om “een masker te laten inwerken” zal u bij ons niet zien. Wij blijven permanent bij onze klant en voorzien alles zodat de beleving en het resultaat van de gelaatsverzorging optimaal is.