Privé Sauna van La Fata Morgana

Herkent u dat ook? Dat u steeds maar doorgaat met uw werk, uw kinderen of andere mensen en alle dagelijkse beslommeringen om u heen? Dat u eigenlijk geen momentje rust heeft tot dat u ’s avonds doodmoe in bed ligt en in slaap valt? En ’s morgens eigenlijk niet uitgerust en fit weer wakker wordt? Soms is het gewoon even nodig om het drukke leven van alle dag te ontvluchten, de chaos en de hectiek te laten voor wat het is en een moment voor uzelf te nemen om u terug te trekken en weer helemaal op te laden. Even helemaal terug te gaan naar uw eigen kern en eigen ik.

Onze Privé Sauna

La Fata Morgana heeft een privé sauna, die van alle gemakken is voorzien. U kunt zich hier even heerlijk terugtrekken en helemaal ontspannen, uzelf in alle privacy onderdompelen in rust en luxe. Alleen of samen met uw partner of vriend(inn)en, zonder andere mensen om u heen. Want kunt u zich écht helemaal bloot geven en ontspannen met vreemde mensen om u heen? In onze privé sauna hoeft u geen schaamtegevoel te hebben, want u heeft deze sauna alleen voor uzelf zonder dat anderen u kunnen zien. Of kiest u voor een privé sauna omdat u zelf graag de geur van de opgietingen kunt kiezen, de temperatuur kunt bepalen of uw eigen keuze voor de muziek kunt bepalen? Het is allemaal mogelijk en een bezoek aan de privé sauna maakt deze ervaring weer heel anders.

La Fata Morgana biedt diverse privé sauna arrangementen en mogelijkheden aan, waarbij u onder andere ook gebruikt kunt maken van de hete Finse sauna van 85˚, met Hemlock fineer hout of de Kelozoutsauna van 35˚, met een unieke zoutkristalmuur. Bij het gebruik van de privé sauna mag u gratis gebruik maken van scrubzout, douchegel en handdoeken. Natuurlijk kunt u aansluitend, indien gewenst, ook gebruik maken van alle andere faciliteiten van het Wellness Paradise zoals de jacuzzi op het dakterras of de relaxruimte binnen of buiten.

Voordelen Sauna

Waarom kiezen voor een sauna? De hoge temperaturen in de sauna zorgen ervoor dat de aderen in uw lichaam zich verwijden en met het afkoelen weer samentrekken. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en worden de afvalstoffen in uw lichaam afgevoerd. Uw huid wordt goed gereinigd en is na het bezoek aan de sauna veel schoner, frisser en roze. Ook kunt u in de warmte van de sauna even al uw dagelijkse gedachten loslaten en uw geest weer helemaal de ruimte geven. Een bezoek aan onze privé sauna is dus goed voor lichaam en geest!

Hebt u speciale verzoeken of extra wensen? Maak deze dan gerust aan ons kenbaar. Wij zullen in samenspraak met u er alles aan doen om het bezoek aan de privé sauna een voor u onvergetelijke ervaring en ultiem relax moment te maken.