Q-light Lichttherapie

qlightLicht is voor de mens van levensbelang, het activeert de natuurlijke regeneratieprocessen, bevordert de celstofwisseling, stimuleert het immuunsysteem en de bloedsomloop.
De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat we ons beter voelen op heldere zonnige dagen dan op sombere donkere dagen. In tegenstelling tot natuurlijk zonlicht, waarvan de aanwezigheid en de kracht afhankelijk is van het tijdstip van de dag en van het jaargetijde, kan moderne lichttherapie op ieder gewenst moment en overal toegepast worden! Q.Light® Therapie is aanbevolen om de natuurlijk regenererende lichaamseigen processen te optimaliseren. Bij ziekte of verwonding worden de cellulaire processen van het lichaam door Q.Light® op natuurlijke wijze geactiveerd, en wordt het zelfherstellend vermogen van ons lichaam gestimuleerd.
Tevens wordt het organisme ondersteunt en worden de biologische processen weer in evenwicht gebracht.Het Q.Light® Therapie-apparaat PRO UNIT en de gespecialiseerde systemen
zijn een optimale aanvulling voor traditionele genezingsmethoden.

De Q.Light® wordt bij alle gelaatsverzorgingen (van 90′) gebruikt als extra aanvulling van de producten en behandelingen, ter verbetering van de huid.

Voor:
-Vale en vermoeide huid
-Verslapte huid
-Energetisch verzwakte huid
-Slecht doorbloedde huid
-Zwangerschapsstriemen
-Couperose
-Acne
-Regulering van de talgproductie
-Ontstekingen en huidonzuiverheden
-Huidallergie
-Geïrriteerde en gestresste huid
-Gespannen gevoel