Voedings- en gezondheidsadvies

Afbeelding-HCC-300x253U bent te dik… U bent te dun… U bent te groot… U bent te klein… U …

Niemand is perfect, maar misschien wil u wel wat afvallen of kan u wel wat advies gebruiken om tot een gezondere leef- en eetstijl te komen.

Dit kan voor vrouwen en mannen, ook voor jongvolwassenen.

Onze gediplomeerde voedingsdeskundigen kunnen u daarbij helpen.

Wil u eens een grondige analyse van uw leefstijl en wil u deskundig advies over wat u al dan niet beter kan doen, neem dan contact op en maak een afspraak met onze gediplomeerde voedingsdeskundige.

Het intakegesprek (met grondige analyse) duurt ongeveer 1 à 1,5u en is volledig GRATIS (voor wie het proteïnedieet of eiwitrijk dieet volgt), evenals alle opvolggesprekken, weegmomenten en vragen. Wie het eiwitrijke dieet begint, krijgt tevens een GRATIS receptenboek en shaker zodat succes een grote stap dichterbij is.

Omdat kwaliteit voor ons van primordiaal belang is, werken wij samen met de voedings- en dieetdeskundigen van Health Care Company, die u met raad en daad bijstaan, op wetenschappelijke basis werken en enkel verantwoorde en gezonde producten op de markt brengen. Alle (intake- en opvolg)gesprekken, weegsessies (met bepaling vet- en spiermassa en visceraal vet) vragen, … zijn GRATIS voor wie het dieet volgt of een abonnement Formostar neemt.

wp192948391