Welkom in het paradijs van La Fata Morgana bestaande uit het Welness paradijs en het Lounge paradijs.

La Fata Morgana voorziet arrangementen naar ieders wensen en budget. Zo zijn er verschillende dag arrangementen en High Tea arrangementen.

Alles is mogelijk voor ons en iedereen is even welkom en wordt op dezelfde La Fata Morgana-stijl verwelkomt en behandeld. U kan vrij kiezen welk arrangement u wil boeken naar eigen wensen en mogelijkheden.

 

1) BASIS : Gedurende de gekozen periode (vanaf 2u tot … langere uren beschikbaar op aanvraag) beschikt u privé over het volledig Wellness Paradise. Alle badlinnen is inbegrepen en er staat water, fruit en wat kleine extra’s ter beschikking.

2) LUXE: Bovenop het Basis-arrangement krijgt u een glas Crèmant de Luxembourg (of cava of champagne vanaf 4 personen) en allerlei tapas en versnaperingen. Bovendien is alle (gewone) drank inbegrepen in de prijs.

3) DODE ZEE : Vooraleer te genieten van het Luxe-arrangement in het Wellnessparadise, geniet u eerst een uur van de duo-floatcabine.

4) HIGH TEA : Bovenop het Basis-arrangement krijgt u (onbeperkt) thee (of koffie) ter beschikking en een etagere met allerlei hartige en zoete, warme en koude versnaperingen en hapjes. Een High Tea zoals het hoort.

 

Voor wie een eigen samengesteld arrangement zou willen boeken, langer zou willen blijven dan de in de prijslijst aangegeven arrangementen, iets extra wil boeken of andere wensen heeft, vragen wij contact op te nemen via e-mail of telefoon, zodat wij een aangepast arrangement kunnen samenstellen en voorstellen.

Ook wie meerdere cadeaubonnen of arrangementen wil kopen of cadeau wil geven, willen wij graag een aangepast voorstel doen.